Ilyen volt a 2022-es Gólyabál az Expo Centerben

Kozma Lilla 2022.11.16.

2022. november 8-án került megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem gólyabálja, ahol idén a megszokottól eltérően most a karoknak (ÁJK – BTK – ETK – KPVK – KTK – MIK – MK – TTK) nem külön-külön, hanem egyszerre tartották meg az eseményt az Expo Centerben. 

Megalakult a PTE BTK HÖK Vezetősége

PTE BTK HÖK 2022.11.11.

A Küldöttgyűlés 2022. november 9-ei ülésén megválasztotta a BTK HÖK Vezetőségének tagjait, így Marusinszky Lora és csapata hivatalosan is megkezdte a munkáját.

„A fejlődés megértése az egyik fő alapja a személyiség megértésének” – Interjú dr. Varró-Horváth Diána Ágnessel, az év oktatójával

Csenki Janka 2022.11.12.

2022-ben dr. Varró-Horváth Diána Ágnes, a Pszichológia Intézet Fejlődés- és Klinikai Pszichológia Tanszék adjunktusa, valamint dr. Csibi Norbert, az Újkortörténeti Tanszék adjunktusa kapta az Év Oktatója címet. Interjúmat Varró-Horváth Diánával készítettem, aki azt mondta, ez a legnagyobb elismerés egy tanár számára, hiszen a díjat a hallgatóktól kapja, és ez visszaigazolás arról, hogy a munkájával célt ér. Az OMHV-kérdőívre adott válaszok, reakciók alapján pedig oktatási módszereit is fejleszti.

Ez a dal egy végtelen spirál – Kerekasztal-beszélgetés a 21. század kríziseiről

Rónoki Bertalan 2022.11.07.

Hiánypótló kerekasztalt rendeztek a háborúról és a kor egyéb kríziseiről október 5-én a BTK B épületének 407-es termében a BTK HÖK és a PSZIESZTA szervezésének köszönhetően. A következőkben egy szubjektív összefoglalását olvashatod Dr. Putz Ádám, Dr. Vörös Zoltán és Takács Bálint beszélgetésének. 

PTE BTK HÖK • Hallgatói Képviselő Választás 2022

PTE BTK HÖK 2022.11.11.

Kiírásra került karunkon a Hallgatói Képviselő Választás pályázata, melynek részleteit az alábbi cikkünkben ismertetjük. A cikk végén megtaláljátok a letölthető dokumentumokat.

Újra itt a gólyabál!

Soós Enikő 2022.11.03.

November 8-án újra megrendezésre kerül a PTE Gólyabál, ami az elsőéves egyetemi diákok legmeghatározóbb eseménye. A hagyományoktól eltérően idén az egyetem nyolc kara bulizhat együtt az Expo Centerben. Nagyszerű fellépőkre, csinos ruhákra, felhőtlen jókedvre és fergeteges bulira lehet számítani!

Create AccountLog In Your Account