„A gólyatábor szellemiségét nem a helyszín, hanem a részt vevő hallgatók hordozzák” – Interjú Vendég Bencével, a BTK HÖK általános és stratégiai elnökhelyettesével

Novák Henrietta 2022.07.28.

Augusztus 15-én új helyszínen nyitja meg kapuit a BTK gólyatábora – négy napig kántálásoktól lesz hangos a pécsi Szalay László Kollégium. Vendég Bencét kérdeztük a szervezésről, az újdonságokról.

Csatlakozz a Szakos Facebook csoportodhoz!

PTE BTK HÖK 2022.07.19.

Elkészültek az új Szakos Facebook Csoportok, ahol könnyen megtalálhatjátok egymást a hallgatótársaitokkal, a tanulmányaitokkal kapcsolatos információkat és tájékoztatókat kaphattok,  és kommunikálhattok a szakos képviselőitekkel. Az idei elsőévesek egy külön Gólyacsoportba, Levelező és Nemzetközi csoportba is csatlakozhatnak, s ezen felül a PTE BTK minden szakjának külön csoportot hoztunk létre. A linkeket az alábbi cikkünkben találjátok!

„Az elmúlt két év megtanított minket arra, hogy a változásokhoz gyorsan alkalmazkodjunk” – évértékelő interjú Fiser Bencével, a BTK HÖK elnökével

Novák Henrietta 2022.07.26.

Decemberben megkezdte munkáját az Újraindítás csapata: új bizottságok jöttek létre, a második szemeszterben közel 40 projekt valósult meg, a tanév végeztével személyi változások is történtek a Hallgatói Önkormányzatban. Fiser Bence, a BTK HÖK elnöke mesél a tanév legnagyobb sikereiről, nehézségeiről és a közeljövő terveiről.

„Nagy büszkeség, ha te csinálod meg a bulit”

Prezsnyák Péter 2022.04.23.

Vonz a gólyatábor? Szeretsz szerepelni és te lennél az, aki felvezeti a programokat és fokozza a bulihangulatot? Adunk egy tuti tippet: akár már nyáron te lehetsz az, aki az egyetemisták kedvenc helyszínén, Sikondán osztja a lapokat. A BTK ugyanis válogatót indít és keresi új speakerét. A stafétabotot Greff Dóra adja át, aki többek között a Pécsibölcsészek gólyatáborát is hosszú éveken át vezette. Őt kérdeztük speakerségről, a felvételi folyamatáról és várható élményekről.

Pályázati felhívás

PécsiBölcsész 2022.03.24.

Alulírott Fiser Bence, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának (továbbiakban: PTE BTK HÖK) elnöke az alábbiak szerint kiírom a PTE BTK HÖK kabinetvezetői munkakörének pályázatát.

Átjelentkezési útmutató szavazáshoz

Molnár Bence 2022.03.21.

Szeretnél szavazni április 3-án, de vasárnap nem az állandó lakcímed településén leszel? Kollégiumban vagy albérletben laksz Pécsen? Nem tudsz hazamenni szavazni? Útmutatónk segítségével pár kattintással kényelmesen átjelentkezhetsz a számodra jó településre.

Create AccountLog In Your Account