ByeAlex és a Slepp koncertje miatt volt hangos az Expo Center – Ilyen volt az idei gólyabál

Kozma Lilla
2023.12.08.

Az előző évektől eltérően, idén az EHÖK és az egyes karokat képviselő hallgatói önkormányzatok közösen szervezték meg a gólyabált, amire november 10-én került sor. Pár szóval jellemezve a bál hangulatát: gyönyörű ruhák, a rózsaszín ötven árnyalata, sikítozó rajongók, T. Danny meztelen felsőteste és pörgős DJ-k. Az est fénypontja természetesen ByeAlex és a Slepp brutálisan jó koncertje volt, ami felejthetetlenné tette a bulit.

Az Expo Centerhez autóbuszjáratokat is indítottak, így azok is könnyedén eljuthattak a helyszínre, akik máskülönben nem tudták volna megoldani a közlekedést. Minden alkalommal két busz indult, amiket ingyenesen igénybe lehetett venni, odaúton és visszaúton is. Kezdetben csak szállingóztak az emberek, de a koncertek kezdete előtt mindenki egyszerre érkezett és igyekezett bejutni, ami azonnal hatalmas sort eredményezett. Szerencsére a szervezők jól kezelték a helyzetet, így mindenki hamar a táncparketten találta magát.

A keringő főként a hozzátartozókat, közvetlen szaktársakat, barátokat érdekelte, ám így is jókora tömeg kísérte figyelemmel a bál nyitótáncát.

Ahogy az előző években megszokhattuk, idén is csodálatosra sikerült a koreográfia, és a párok is ragyogtak a színpadon.


T. Danny és ByeAlex produkciójától teljesen odavolt a közönség, a legnagyobb rajongók tolongva igyekeztek minél előrébb jutni, hogy közelebbről láthassák kedvencüket. T. Danny megadta az alaphangulatot, de az igazi bulit ByeAlexék hozták el, akik felrobbantották a színpadot. Folyamatosan énekeltette a közönséget, többször meg is dicsérte a bálozókat, és a jövőre nézve azt üzente, hogy tanuljanak minél többet, hiszen a tudást senki nem veheti el tőlük az életben.

Azt est folyamán büfé is működött, ahol az alkohol mellett, többek között pizzaszelet, lángos és hotdog is várta a megéhezőket.

Az eseményen több szelfipontot is kihelyeztek, ahol a bálozók lencsevégre kaphattákaz éjszaka felejthetetlen pillanatait.

Ez a lehetőség szórakoztató kiegészítője volt az este programjának, és hozzájárult ahhoz, hogy a bál emlékezetes és személyes élménnyé váljon minden résztvevő, különösen a gólyák számára.

Fotók: Füsi Dániel, Forró Máté


Create Account



Log In Your Account