Budget-friendly randihelyek Pécsen – egyetemista kiadás

Godinek Emese
2024.02.14.

Randizni szeretnétek Pécsen, de nincs ötletetek, hogy hol és mit csináljatok? Esetleg ha mégis van elképzelés, az egyszerűen nem fér bele a keretbe, de ettől függetlenül szívesen eltöltenétek egy kis időt együtt? Íme néhány helyszín és program, ami tökéletes azokra a napokra, amikor a Netflix and chill helyett valami másra vágytok, és inkább kimozdulnátok.

  1. Planetárium

Olyan a szerelem, mint a nyári éj, csupa csillag az égen, csupa illat a földön. – Knut Hamsun

Az augusztusi csillaghullást nézni a tiszta égbolton a kedveseddel az oldaladon, egy felejthetetlen élmény – de mi van akkor, ha nincs nyár, a városban vagy, és nem látszódnak a csillagok? Erre a kérdésre a válasz a planetárium, ami rengeteg helyen, többek között a Zsolnay Negyedben is megtalálható.

A diákjegy abszolút pénztárcabarát, és cserébe egy maradandó élménnyel gazdagodhattok.

Mindenképp megéri adni neki egy esélyt, akár Valentin-napon is.

  1. Purrfect Cat Cafe

Cicaimádók figyelem! Pécsen található a Dél-Dunántúl első macskás kávézója, a Purrfect Cat Cafe. Ezeknél a különleges kávézóknál természetes, hogy a négylábúak komfortosan sétálgatnak az emberek között, és alkalomadtán egy-egy szerelmespár vagy személy ölében pihentetik meg a fejüket.

Így belegondolva, nem hangzik romantikusan egy otthonos kávézóban eltölteni egy kis időt a pároddal, pár szőrgombóc és egy csésze gőzölgő ital társaságában?


  1. Cafe Frei

Bár már említettem kávézót, mégis úgy érzem, fontos egy másikról is írnom, ami kiváló lehet a macskaszőrre allergiás pároknak is. A Király utcában található Cafe Frei igazán hangulatos, növényekkel, festményekkel és színekkel gazdagított hely, ahol igazán kellemes időtöltés lehet a kávézás.

  1. Tv-torony

A Tv-toronyról nézve a táj egyszerűen csodálatos – akár a déli órákban, akár naplementekor jár arra az ember –,

ugyanis a város szépsége madártávlatból még inkább hangsúlyossá válik.

A pároddal igazán kellemes programként szolgálhat a pécsi kilátásban gyönyörködni, miközben beszélgettek és időt töltötök együtt.

+1 Mozi és selfie box Valentin-napon

A Zsolnay Negyedben található E78-as koncertteremben Valentin-napon a klasszikus A szerelem hálójában (You've Got Mail, 1998) című filmet vetítik, és nagy szeretettel várják a párokat, akiknek ráadásul ajándék pezsgővel is kedveskednek! Az ott kihelyezett selfie boxban pedig közös, romantikus fotókat is készíthetnek az odalátogató szerelmesek.

Az időpont: február 14., szerda 18 óra. Nem érdemes kihagyni!


Create Account



Log In Your Account