Bemutatkozó

Üdvözlünk a PTE BTK Hallgatói Önkormányzatának honlapján. Ez az a hely, ahol mindent megtalálsz, ami szerintünk fontos. Kezdve az általunk kiírt pályázatok űrlapjaival és befejezve az újságíró stábunk publikációival, útközben videókkal és képgalériákkal fűszerezve.

A honlapunk az, ami összefogja a Hallgatói Önkormányzat szerteágazó területeit - itt minden szükséges információt megtalálsz a hallgatói érdekvédelemmel, a tisztségviselőinkkel, a Diákcentrummal, a Szolgáltatói Irodával, a Szenes Klubbal és a Géptermekkel kapcsolatban, valamint az egyetemi élet ügyes-bajos dolgaihoz kapcsolódó űrlapokat is megtalálhatod. Ha mindez nem lenne elég, a PécsiBölcsész magazint működtető kommunikációs kommandó írásait, grafikáit, képeit és videóit is fellelheted.
 
Egy kis segítség az eligazodáshoz: a DiákCentrum az a hely, ahol a tisztésgviselőinket személyesen megkeresheted, az ügyelési idejük alatt biztos ott lesznek. Hogyan találsz oda? A "D" épületnél menj tovább felfele a dombon és baloldalt lesz egy kis épület, nem tudod eltéveszteni.
 
A Szolgáltatói Irodában fénymásolhatsz, szkennelhetsz, rendezvényekre jegyet vásárolhatsz, hogy csak párat említsünk a kínálatukból. Kettőt is működtetünk, az egyik az "A" épület bejáratánál rögtön balra van, a másik pedig a Rókus utcai épületben, egy gépteremmel egybeolvasztva.
 
A Szenes Klub a szeretett szórakozóhelyünk az "A" épületen belül, ahova napközben beülhetsz egy kávéra, este pedig lenézhetsz bulizni. Az aktuális progamot a honlapjukon nézheted meg.
 
Hivatalosabb témákra evezve, az űrlapok menüpont alatt megtalálhatod a legfontosabb nyomtatványokat, amikre a különböző egyetemi ügyekben szükségetek lehet, ezzel remélhetőleg megspórolva egy felesleges utat a Tanulmányi Osztályra.
Ha az egyetemen jáva-kelve számítógépre lenne szükséged, a géptermeink rendelkezésedre állnak. A Szenesben is találsz pár gépet, de ehelyett inkább a Rókus utcai épületben vagy a B épületben található géptermünket ajánljuk, ahol biztos akad szabad hely számodra.
 
Végül, de nem utolsó sorban, a honlap teljes tartalmának előteemtéséért, karbantartásáért és a rendszeresen megjelenő közéleti- és kulturális periodikánk, a PécsiBölcsész összeállításáért a kommunikációs stábunk felel. Újságíróinkat csak saját felelősségre keresd fel, mert bár nagyon kedvesek, de ezt a maguk sajátos módján teszik.
 
Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan tedd fel, amúgy pedig jó nézelődést kívánunk!